Over ons

Wij van Julia’s Delicious World streven naar de beste granola voor jou: gezond, lekker, en 100% biologisch.

Onze biologische ingredienten worden met heel veel zorg uitgekozen om granola van de beste kwaliteit te kunnen garanderen. We streven ernaar om zoveel mogelijk te werken met lokale boeren en telers.

Onze ove(n)rheerlijke granola is altijd supervers, omdat onze granola op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Hiermee bedoelen we in een heteluchtoven op bakplaten, in kleine hoeveelheden en met 2 sterke handen. Geen grootse industriele machines, maar net zoals je het zelf thuis zou maken.

Onze recepten zijn zorgvuldig samengesteld om je lichaam te voorzien van het beste uit de natuur. In onze producten vindt je alleen natuurlijke ingredienten en weinig tot geen toegevoegde suikers. Daarnaast zijn 4 van onze 6 producten ook vegan-friendy.

Hoe het allemaal begon

Dietiste en productontwikkelaar met een passie voor marketing met een grote droom: mensen blij maken met de lekkerste en gezondste granola in een onderscheidende en duurzame verpakking.

8 jaar geleden belandde ik vanuit Belgie in Nederland en ben ik aan Julia’s wereld gaan bouwen. 32 recepten en veel proeverijen later was, Great granola Dazzling Superfoods, geboren.
De oven in onze keuken draaide overuren voor familie en vrienden en na een succesvolle proeverij was er de eerste winkel die het ging verkopen en vanaf die dag begon alles te lopen.

In eerste instantie gebeurde het bakken thuis in de oven en het inpakken aan de keukentafel. Al snel verplaatste de productie zich naar onze omgebouwde garage met professionele oven. Dagen en nachten werd er gebakken. Het inpakken werd na een tijdje uitbesteed aan een sociale werkplaats.
De volumes bleven stijgen en ook deze oven werd te klein. Tijd voor een volgende stap, ditmaal richting granola meesterbakker met een grote oven, zonder af te doen aan de kwaliteit.

Inmiddels kan je ons in 300 winkels kopen en kan je 24/7 terecht in onze webshop.

Iedereen doet mee

Onze granola wordt niet alleen handmatig gebakken, maar ook handmatig ingepakt. De kanjers van de sociale werkplaats zorgen dat alles er piekfijn uitziet!

Respect voor onze mooie aarde

Wij houden niet alleen van natuurlijke ingredienten, maar ook van de natuur. Onze verpakkingen zijn kwalitatief, handig, een streling voor het oog, maar bovenal vriendelijk voor onze planeet.

Winkelwagen